News Alerts »
Home About Laksara Song Request Programme Lineup Photos Popular Programmes Contact Us
 
  Laksara Now On Air
 Now » Laksara Back to Back Songs [ SL Time : Mon 28 - 11.55.22 PM ] - 1st Sri Lankan Online STEREO Radio Station

   
Laksara slides
Laksara Special
 
Laksara radio [ Pop up Player ]
                       
 
News in Sinhala
 තරඟය ජය පරාජයෙන් තොරයි - තරඟාවලියේ ජය ද.අප්‍රිකාවටයි
 ශ්‍රී ලංකාවේ මාධ්‍ය නිදහස වෙනුවෙන් අමෙරිකාවේ කනස්සල්ල
 සූදු ගැසූ ස්ත්‍රීන් දෙදෙනෙකු ඇතුළු 9ක් දැලේ
 පෙම්වතා ඇතුළු 6 දෙනෙක් තරුණියක දූෂ්‍ය කරලා - 4 දෙනෙක් අත්අඩංගුවේ
 පංච පුද්ගල ඝාතනයේ විමර්ශනවල උධෘත නීතිපතිවරයාට යොමු කරන්න
 අනුර කුමාර රිය අනතුරකින් රෝහල්ගත කරයි
 ගිනි තබාගත් කත මරුදකියි
 රජරට ගැන තීරණාත්මක සාකච්ඡාවක්
 වසංගතය නිමාකරන්නට ඌවෙන් පටන් ගනිමු
 ගෝල්ඩන් කී නඩුවෙන් අගවිනිසුරු ඉවත්වෙයි
  සොහොන් බිමක් විනාශ කළා යයි දෙදෙනෙක් අත්අඩංගුවේ
 ජාඇල ප්‍රදේශයේ වෙඩි තැබීමක්
 සරණාගතයින් 157 දෙනා ආර්ථික ගැටලු සහිත පුද්ගලයින්
 මින්නේරිය රක්ෂිතයේ ගින්නක් - අක්කර 15ක් විනාශයි
 ව්‍යාජ මුදල් නෝට්ටු තොගයක් සමඟ 5ක් දැලේ
 රජයේ ඇතැම් වැඩපිළිවෙළවල් ගැන සතුටු විය නොහැකියි
  සංචාරකයින්ට තාවකාලිකව සීගිරිය තහනම්
 ශ්‍රී ලංකාවේ පකිස්ථාන මහකොමසාරිස් කාර්යාලය හරහා ත්‍රස්ත ක්‍රියාකාරකම් කළ ලොක්කා කවුද?
 උපවාස සමය අවසන් - රාමසාන් අඟහරුවාදා
 මැ.කො. සහ ‍දේශපාලන පක්ෂ නියෝජිතයින් අතර සාකච්ඡාවක්
 
Songs of the week

Flash Player

 
Hot links
Listen Radio Niwedaka Guide Lessons
Download Laksara Android Application
 
Haritha Nimnaya Senehase Githawaliya   Hopalu Sewana   Watch Sanhinda Online
   
 
Chandima Udukumbura   Geetha Wichara   HD Tv Channel
 
   
Usefull links for you
Unique Sri Lankan Web Community and Sri Lankan Chat Site Face Book   Sinhala Web Directory   Rajya Thorathuru Kendraya   Radio Broad Caster Asoka Tillekerathne
  Wahi Kirilli Blog   Sarasawi Sithuvili Blog   Ada Liyawena Kavi - Ashoka Thilakarathna   Siyalla / Laksara Souvenirs   Sindu Potha  
   
USA New York: Mon 28 - 02.25 PM CA Ottawa: Mon 28 - 02.25 PM UK London: Mon 28 - 07.25 PM FR Paris: Mon 28 - 08.25 PM
GR Berlin: Mon 28 - 08.25 PM IT Rome: Mon 28 - 08.25 PM UAE Dubai: Mon 28 - 10.25 PM PK Karachi: Mon 28 - 11.25 PM
IND Kolkata: Mon 28 - 11.55 PM AUS Perth: Tue 29 - 02.25 AM JP Tokyo: Tue 29 - 03.25 AM NZ Auckland: Tue 29 - 06.25 AM

           
   
Follow us on :   Laksara Facebook group   Laksara Twitter Page   Laksara Youtube Chanel
Mobile QR code   Scan here to visit laksara radio  
 
 
Laksara Online Radio Laksara, the first Sri Lanka's online Stereo Radio channel which can heard 24 hours from all over the world. Founder Dinesh Abeywickrama Founder Indrasiri Suraweera http://www.laksara.com/images/contactimg.jpg